Metec-TKH Wielerteam Sponsor Bedankt Challenge

Een ”werkloze” (lees geen-wedstrijden-kunnen-rijdende) wielerploeg brengt een bezoek aan hun sponsoren. Dat die verdeeld zitten over het hele land maakt het een echte challenge. Maar….het wordt hen niet makkelijk gemaakt want ze krijgen ook nog wat werk te doen bij hun sponsoren.

Het geheel wordt aan elkaar gesproken door Stan van den Dobbelsteen, ook wel bekend van het Feestteam, ook hij zag zijn normale werk verdwijnen in deze coronatijd, maar ging op zoek naar alternatieven en onze directeur Michel Megens bood hem er 1. En wat voor 1!

Dag 1 van de Metec-TKH-Wielerteam-Sponsor-Bedankt-Challenge:

Het team brengt een bezoek aan Mol Cargo in Tiel en Aan de Stegge Twello. Maar…..is er nu onderweg een renner in een hek gereden of moet presentator Stan van den Dobbelsteen nog wennen aan wielertermen?

Dag 2 van de Metec-TKH-Wielerteam-Sponsor-Bedankt-Challenge:

In deze 2e aflevering van de Metec-TKH Wielerteam Sponsor Bedankt Challenge gaat onze renner Marijn van de Berg op bezoek bij sponsor van het 1e uur Metaglas. Daar hebben ze wel wat te doen voor een ”werkloze” allround wielrenner! Alweer een wielrenner van het Metec-TKH Continental Cyclingteam een paar dagen onder de pannen!

Dag 3 van de Metec-TKH-Wielerteam-Sponsor-Bedankt-Challenge:

Vandaag brengen de Metec wielrenners een bezoek aan sponsor Nagel Finance uit Tiel. Bij kledingsponsor Rogelli Sportswear rijdt de renner letterlijk naar binnen om te bedanken voor hun sponsoring. Bij sponsoren Denk Internet Solutions en Gaertner Grafisch hebben ze nog wel een klusje voor de renners….

Dag 4 van de Metec-TKH-Wielerteam-Sponsor-Bedankt-Challenge:

Voor deze aflevering van de Metec-TKH-Wielerteam-Sponsor-Bedankt-Challenge is Tim Marsman naar de Mantel superstore in Arnhem gefietst. Nadat hij dit mooie bedrijf bedankt heeft voor hun sponsoring, krijgt hij van Olaf Heller een leuke klus om toch bezig te zijn in deze coronatijd. En daarbij moet je natuurlijk klein beginnen!

Dag 5 van de Metec-TKH-Wielerteam-Sponsor-Bedankt-Challenge:

Jesper Asselman is voor de Metec-TKH-Wielerteam-Sponsor-Bedankt-Challenge naar Dozon in Doetinchem gefietst. Daar kan Emile te Dorsthorst hem goed gebruiken bij het orderpicken. Weer een renner van ons cyclingteam toch lekker aan het werk nu hij niet kan koersen in verband met de coronacrisis.

Dag 6 van de Metec-TKH-Wielerteam-Sponsor-Bedankt-Challenge:

Voor de Metec-TKH-Wielerteam-Sponsor-Bedankt-Challenge reed Jesper Asselman naar Dekker in IJzendoorn. Richard van den Berg vertelt wat Dekker precies doet en heeft nog wel een klusje voor op-dit-moment-geen-koersen-kunnen-fietsende Jesper.

Dag 7 van de Metec-TKH-Wielerteam-Sponsor-Bedankt-Challenge:

Vandaag de laatste aflevering van de Metec-TKH-Sponsor-Bedankt-Challenge. Stef Krul is naar Van Helden Relatiegeschenken gefietst en bedankt daar Arno van Helden voor de sponsoring van het Metec-TKH Continental Cyclingteam. En laat hij nou net op het juiste moment binnenkomen…..er is een spoedklus binnengekomen waarmee Stef direct aan de slag kan gaan. Ook deze renner-die-in-deze-coronatijd-niet-kan-koersen is weer even onder de pannen…of misschien wel wat langer dan even…