Visuele barrièrre

Fietsenstalling in parkeergarage

Een afgesloten ruimte om je fietsen te stallen in een parkeergarage of een afgesloten gedeelte in een bedrijfspand: beide zijn door ons te realiseren; bijvoorbeeld met behulp van dubbelstaafs hekwerk.

De parkeergarage die wij van deze fietsenstalling hebben voorzien is overigens gebouwd op een bijzondere locatie aan de zuidelijke boulevard in Scheveningen. Voordat met de bouw kon worden begonnen is het bestaande duin afgegraven en nu de garage gereed is worden bovenop de garage een nieuw duin en een aantal strandpaviljoens gerealiseerd.

In parkeergarages is het dubbelstaafs hekwerk ook een visuele barrière om de fietsen netjes te scheiden van de rest van de parkeerruimte. Dit zorgt, in combinatie met onze fietsenrekken Fontein die geplaatst zijn in deze stalling, voor een georganiseerde en overzichtelijke omgeving en vermindert de kans op schade aan de fietsen.

Maar het dubbelstaafs hekwerk wordt niet alleen als fietsenstalling toegepast, ook in een bedrijfspand zoals hier bij PostNL in Leiden komt zo’n afgesloten gedeelte goed van pas om bijvoorbeeld producten/goederen veilig te bewaren.

Het dubbelstaafs hekwerk kan gepoedercoat worden in elke gewenste RAL-kleur zodat het naadloos kan worden geïntegreerd in het ontwerp en de omgeving van de parkeergarage of het bedrijfspand. Hierdoor wordt niet alleen functionaliteit geboden, maar ook esthetiek en een professionele uitstraling.