Park in grass: Parkingrass®

Fietsparkeersysteem parkingrass

De nieuwste manier van natuurlijk fietsparkeren is PARKINGRASS®. Dit kunstzinnige fietsparkeersysteem is zo ontworpen dat op het moment dat er geen fietsen staan, het een functioneel zit- en speelelement is.

De twee modellen kunnen in verschillende combinaties en in elke richting geplaatst worden. Hierdoor krijgt deze fietsparkeermogelijkheid een echt natuurlijke uitstraling;  in de natuur is immers ook geen grasspriet hetzelfde.

Standaard wordt PARKINGRASS® aangeboden in twee modellen en in de twee frisse en natuurlijke groene kleuren RAL6018 en RAL6001. Mocht er vraag zijn naar een extra model en of combinatie, of als er vraag is naar andere kleuren, neem dan gerust contact met ons op want er is veel mogelijk.

PARKINGRASS® biedt een uitstekende fietsparkeermogelijkheid voor alle soorten fietsen die er tegenwoordig zijn. Of het nu een kratfiets, een fiets met fietstassen, een kinderfiets of een racefiets is. Doordat het fietsenrek bestaat uit grote, kleine, rechte en gebogen grassprieten biedt het ruimte aan elke fiets.

De fietsen staan stabiel tegen de rekken aan en bovendien bieden de grassprieten een extra aanbindmogelijkheid om de fiets met een extra slot vast te zetten.

Optioneel kan er in de toppen van de sprieten groene LED verlichting worden aangebracht. Dit geeft ‘s avonds een erg vrolijk en kunstzinnig effect.