Verkeersspiegels

Verkeersspiegels worden toegepast op kruisingen en uitritten waar onvoldoende zicht is. De spiegels zijn leverbaar in diverse materiaalsoorten: glas, veiligheidsglas, acryl, polycarbonaat en RVS. Voor locaties waarbij een hoger risico bestaat op vandalisme, adviseren wij een polycarbonaat of RVS uitvoering. Alle verkeersspiegels, uitgezonderd de RVS uitvoeringen, zijn gemonteerd in een witte slagvaste polyester behuizing voorzien van een reflecterende rood/wit geblokte rand. Wij leveren ook een budget serie verkeersspiegel. Deze passen alleen op een paal of muurbeugel met een diameter van Ø76mm. De overige spiegels passen op een paal van Ø48 tot Ø90mm, dus ook op een flespaal.

Naast de ‘gewone’ verkeersspiegels hebben we ook spiegels met de volgende eigenschappen: Anticondensspiegels, antivriesspiegels, roestvrije spiegels, hufterproof spiegels en spiegels met een 180 graden hoek.

De eigenschappen van de verschillende materiaalsoorten:

  • RVS: metaalsoort die bekend staat om bestendigheid tegen aantasting in roestvrije eigenschappen, vandaalbestendig.
  • Polycarbonaat: onderscheidt zich van andere kunststoffen door haar optische zuiverheid in combinatie met een zeer hoge slagvastheid.
  • Acryl: een glasheldere en gekleurde kunststof, het materiaal is 25 keer sterker dan glas in dezelfde dikte.
  • Veiligheidsglas: glas dat door een speciale folie niet versplintert bij breuk.
  • Glas: bijzonder helder en zeer goede reflectie.

Bij grote hoeveelheden adviseren wij u een offerte aan te vragen.

Artikelnummer: N/B Categorieën: ,