Automatische Parkeerbeugel RVS

De automatische parkeerbeugel RVS wordt bediend door middel van een handzender. De open-/sluittijd is 8 seconden.

Dankzij de roestvrij stalen uitvoering is deze parkeerbeugel erg sterk. Het ingebouwde veersysteem zorgt er voor dat een auto die per ongeluk tegen de parkeerbeugel aanrijdt wordt beschermd tegen schade. Daarna komt de beugel weer in de oorspronkelijke positie terug.

De automatische parkeerbeugel is leverbaar in twee verschillende uitvoeringen:

  1. De automatische parkeerbeugel met zonnepaneel, inclusief 1 handzender en bevestigingsmiddelen. Deze parkeerbeugel werkt volledig onafhankelijk van externe voeding. Blijft tot wel 4 maanden werken in totale afwezigheid van zonlicht. De parkeerbeugel werkt niet optimaal op schaduwrijke plaatsen. Deze parkeerbeugel werkt eventueel ook op een batterij. Batterij en lader zitten niet bij de standaard prijs, maar zijn bij te bestellen.
  2. De automatische parkeerbeugel met batterij en transformator voor 230 V voeding. Inclusief 1 handzender, batterij en batterijlader. Blijft met batterij tot wel 4 maanden werken zonder externe voeding. Om altijd gebruik te kunnen maken van de parkeerbeugel is het raadzaam een extra batterij aan te schaffen. Zodra de meegeleverde batterij leeg is heeft u direct een volgeladen reserve batterij en kunt u deze eenvoudig omwisselen.

 

Artikelnummer: N/B Categorieën: ,