Rokersoverkapping H-200 XXL

Op aanvraag

Onze robuuste en stevige rokersoverkapping H-200 XXL biedt niet alleen een beschutte en comfortabele omgeving voor rokers, maar heeft ook het extra voordeel dat er zonnepanelen op kunnen worden gemonteerd. Deze combinatie van functionaliteit en duurzaamheid maakt het de ideale keuze voor bedrijven en organisaties die streven naar een groenere en milieuvriendelijkere omgeving.

De rokersoverkapping is ontworpen met oog voor stabiliteit en stevigheid. Het frame is gemaakt van thermisch verzinkte stalen staanders 120×120 mm. en de boeiboorden zijn 300 mm. hoog. Het frame kan worden gepoedercoat in elke gewenste RAL-kleur.

De zonnepanelen worden op het dak van de overkapping  gemonteerd, waardoor ze geen extra ruimte innemen en naadloos in het ontwerp passen.

Bij het ontwerpen en installeren van de rokersoverkapping, al dan niet met zonnepanelen, houden we rekening met de specifieke behoeften en wensen van onze klanten. We bieden maatwerkoplossingen die voldoen aan de individuele eisen van de locatie, het aantal gebruikers en de gewenste energieopbrengst. Onze afdeling overkappingen staat klaar om advies te geven en samen te werken aan een oplossing die perfect aansluit bij uw specifieke situatie.

 

Categorie: