Solarcarport op maat

Op aanvraag

De Solarcarport heeft een dak dat volledig bestaat uit zonnepanelen; zo staat deze carport voor schone energie en kan tegelijk ook nog helpen bij het verminderen van de energierekening. Deze zonnepanelen bestaan uit veiligheidsglas. De carport is met name ideaal op plaatsen waar traditionele zonnepanelen liever niet op het dak kunnen worden geplaatst, zoals bij gebrek aan een geschikt dakoppervlak of bij een onvoldoende oriëntatie naar de zon. Maar ook als een extra zonne-energie-opwekking mogelijkheid kan de Solarcarport bij een huis of bedrijf worden geplaatst.

Met inachtneming van de afmeting van de zonnepanelen, kan deze carport volledig op maat gemaakt worden. De afmetingen van de zonnepanelen zijn hierbij bepalend voor de lengte en de breedte van de carport. Wij bieden maatwerkoplossingen aan, waarbij onze tekenaars graag met u meedenken. Neem contact op met onze afdeling Overkappingen voor meer informatie.

Omdat het frame gepoedercoat kan worden in elke gewenst RAL-kleur past de carport altijd bij de omgeving waarin deze overkapping wordt geplaatst.

Dat de auto’s, motoren en bijvoorbeeld caravans die eronder staan worden beschermd tegen weersinvloeden is natuurlijk ook niet onbelangrijk.

Onze monteurs monteren het frame en de zonnepanelen, maar exclusief de omvormer en bekabelilng, hiervoor dient een installateur langs te komen.

Categorieën: ,