Automatisch inzinkbare paal Sumo

    Voor het selectief toelaten van verkeer in bijvoorbeeld stadscentra levert Metec een serie automatisch inzinkbare palen. De automatisch inzinkbare palen worden electrisch aangedreven en zijn voorzien van een noodstroomaccu welke in geval van stroomuitval ervoor zorg draagt dat de rem kan worden ontgrendeld en de paal kan zakken. De automatisch inzinkbare paal kan worden bediend door middel van badges, sleutels of zenders.
    Bovendien is een intercominstallatie met bediening op afstand mogelijk. Alle palen zijn leverbaar in een RVS en stalen uitvoering. Vanwege de snelle openings- en sluitingstijd zijn onze automatisch inzinkbare palen bijzonder geschikt voor locaties waar het belangrijk is het betreffende voertuig snel door te laten, zodat files en opstoppingen kunnen worden voorkomen.
    Bijzonder aan model Sumo is dat deze paal bij een zware aanrijding slechts afbreekt boven het straatwerk. Zodoende hoeft uitsluitend de paal te worden vervangen en lopen de kostbare onderdelen van de aandrijving geen schade op. Model Sumo is geschikt tot ongeveer 2500 bewegingen per dag.

    Categorie: