Brievenbussen

  De brievenbus Bobi leveren wij in drie verschillende modellen, de Bobi Classic, Bobi Grande en Bobi Jumbo. Daarnaast zijn die modellen leverbaar in diverse uitvoeringen.

  Bobi Classic: Het originele standaard model, waar zonder moeite een paar dagen post in past.

  Bobi Classic B: Is hetzelfde als de Classic, maar dan met de postuitname aan de achterzijde.

  Bobi Classic S: Is het nieuwste slanke Bobi model. De brievenbus heeft dezelfde afmetingen als de Bobi Classic, maar met een diepte van 15 cm.

  Bobi Grande: Brengt alle goede aspecten van een Grande brievenbus bijeen. De Bobi Grande is uitgevoerd met een naar binnen scharnierende inwerpklep in RVS, wat ook prettig is voor de postbezorger. En ook deze brievenbus is leverbaar in een B (achteruitname post) en S (minder diep) uitvoering.

  De brievenbus die Metec levert is brandveilig en door het dubbel statief heel stabiel. Deze brievenbus is gemaakt van staal of duurzaam RVS en is standaard leverbaar in diverse kleuren.

  Onze antracietgrijze brievenbus heeft standaard een RVS inworpklep. De overige kleuren hebben een stalen klep. Zoals u op de foto's kunt zien is de brievenbus optioneel ook leverbaar in andere kleuren. De brievenbus kan geleverd worden voor wandmontage of met een statief voor plaatsing in de aardebaan.

  Download productblad Brievenbussen

  Bij grote hoeveelheden en andere kleuren, adviseren wij u een offerte aan te vragen.

  Categorie: